© 2018 - Created with Wix.com | Fotocredits: Wix.com, Mohamed El Nagdy (Iconfinder.com)
en instagram.com/alohaanke

PORTFOLIO PROJECTEN

Webteksten Ahold Delhaize Pensioen
Het pensioenfonds van Ahold Delhaize was toe aan een nieuwe website. Ze besloten de vormgeving, indeling en teksten helemaal om te gooien, voorzien van volop handelingsperspectief. Het fonds vroeg mij alle teksten over de life events (de zogenaamde ‘draaimomenten’ des levens) om te zetten in de nieuwe schrijfstijl. De oude teksten pasten niet meer bij de nieuwe manier van communiceren. Ik stelde de teksten volgens de vaste indeling op, zodat bezoekers van de site de info die ze op dat moment nodig hebben gemakkelijk kunnen vinden. Benieuwd? Neem een kijkje op de site: www.aholddelhaizepensioen.nl.

 

Nieuwsbrief Nu, Institutioneel voor Kempen Capital Management
Speciaal voor pensioenfondsbestuurders en sociale partners brengt Kempen Capital Management e-mailnieuwsbrief 'Nu, Institutioneel' uit, met ontwikkelingen op het gebied van beleggingen, pensioenen en wetgeving. Ik denk mee over relevante onderwerpen, houd de interviews en schrijf de teksten. Lees de laatste editie op de website van Kempen. 

Scripts voor Klip & Klaar-animaties
Bij mijn oude werkgever Lamar communicatie schreef ik met regelmaat scripts voor animaties van samenwerkingspartner Enof. Het is altijd passen en meten om een uur aan input in enkele minuten aan voice-over te krijgen. Heerlijk werk! Gelukkig mocht ik dit tijdens mijn zzp'er-bestaan ook af en toe nog doen. Zo schreef ik het script voor deze instructievideo van Saltro Directlab, en voor een video van Syntrus Achmea & St. Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten. Beide in opdracht van Lamar communicatie & Enof. 

 

Webteksten Pensioenkijker.nl
Toen ik net startte als zzp'er mocht ik in opdracht van de Sociale Verzekeringsbank alle teksten van de website Pensioenkijker.nl herzien. Superblij met deze mooie klus heb ik me een aantal weken stukgebeten op de structuur van de website, het uitdunnen van de informatie en het eenvoudiger maken van alle content. Het resultaat zie je op www.pensioenkijker.nl