© 2020 - Created with Wix.com | Fotocredits: Wix.com, Mohamed El Nagdy (Iconfinder.com)

BLOG

Zo haakt iedereen in met LinkedIn

September 12, 2018

Mijn opdrachtgever Kempen Capital Management maakt dankbaar gebruik van LinkedIn: een ideaal medium waarmee je precies de mensen kunt bereiken die je voor ogen hebt. En nog een betaalbaar medium ook.

 

Maar hoe zorg je er nou voor dat je volgers bij het zien van je bijdragen daadwerkelijk doorklikken naar je site? Daar hebben we bij Kempen volop mee geëxperimenteerd, van geleerd en geprofiteerd. Het viel de mensen bij LinkedIn op dat onze CTR (click through rate) erg hoog was ten opzichte van de benchmark in financial services. Toen concludeerden we dat we iets goed deden. Daarover schreef ik een artikel voor Frankwatching, samen met collega Marle Vissenberg. Leest u mee?

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload