© 2018 - Created with Wix.com | Fotocredits: Wix.com, Mohamed El Nagdy (Iconfinder.com)
en instagram.com/alohaanke

INTERIMOPDRACHTEN - PORTFOLIO

Hieronder lees je over een paar van mijn interim-opdrachten van de afgelopen jaren.

Wil je mijn hele CV zien? Neem dan contact met me op!

Kempen Capital Management - nov 2017 t/m aug 2018

Assetmanager Kempen Capital Management zocht een marketingcommunicatiestrateeg in verband met tijdelijke afwezigheid van de vaste kracht. Ik stuurde het Nederlandse marketingteam aan, bestaande uit een PR-expert, digital marketeer, investment writer en designer. Samen zorgden we ervoor dat het marketingprogramma voor de Nederlandse markt tot in de puntjes werd verzorgd. We produceerden events voor pensioenfondsen, paid content voor de grootbanken en owned content voor family offices, en alle mogelijke combinaties hiervan. 

Pensioenfonds Werk en (re)Integratie - sep 2016 t/m jan 2018
Op het Bestuursbureau van PWRI, het pensioenfonds
voor de sociale werkvoorziening, zocht men een senior
communicatieadviseur ad interim. Met heel veel plezier heb
ik deze rol anderhalf jaar vervuld. Ik was het aanspreekpunt
voor de communicatie van het fonds, zowel voor 
bestuursleden als leveranciers, en in de laatste maanden
van mijn rol ook voor de media.
Tijdens deze opdracht was
ik projectleider van de inclusiviteitsportefeuille, met afstand
het mooiste project dat ik de afgelopen jaren heb mogen
doen. De video zegt voldoende, denk ik. 

Blue Sky Group - aug 2015 t/m aug 2016
Pensioenuitvoerder Blue Sky Group zocht in de zomer van 2015 versterking voor haar communicatieafdeling om onderzoek te doen naar de manier waarop klanten het best om konden gaan met de nieuwe open normen uit de Wet Pensioencommunicatie. Die opdracht werd al snel uitgebreid met ander werk. Ik maakte een aantal edities van Focus (het relatiemagazine van de KLM pensioenfondsen) en produceerde de (toen nieuwe) Pensioen 1-2-3's voor bijna alle klanten van Blue Sky Group. Voorbeeld zien?

MN - jan 2014 t/m feb 2015
In 2014 was ik interim communicatieadviseur bij pensioenuitvoerder MN. Ze administreren onder andere de pensioenregelingen van de groot- en kleinmetaal. Toen de AOW-leeftijd in Nederland opschoof naar 67 jaar, werden die pensioenregelingen ook aangepast. In het programmateam Nieuwe Regelingen hielp ik mee de veranderingen van die nieuwe pensioenregelingen wereldkundig te maken. We maakten hiervoor onder andere campagnewebsites, die zo 'plat' mogelijk waren en zowel de deelnemer als de werkgever goed bedienden. Bekijk hieronder een paar screenshots van die campagnewebsites: